Gondolatok az elmúlt évekről

 2014.04.20. 17:53

v_mindent_koszonok.jpg

Kedves Diákok, kedves érdeklődők!


Szeretném egy pár mondatban összefoglalni az elmúlt három és fél év eseményeit.

A Szolidaritás Nagykövete programot Soltész Miklós államtitkár úr indította, most még nem tudjuk, ki lesz a következő négy évben a területért felelős vezető, de bízunk abban, hogy a program gondolata és szellemisége a jövőben is tovább folytatódik.

Ezúton szeretném megköszönni azoknak az embereknek, akik segítették, segítik a munkámat: köszönöm Czégé Imre Pálnak, hogy szerkeszti a honlapomat, és segít abban, hogy gondolataim eljussanak hozzátok itt a  blogon és legtöbbször a Facebook-on. Köszönet illeti Horváth Karcsit azért, hogy minden nap elvisel :), és közvetlenül segíti a munkámat, Semjén Adriánt köszönet illeti a sajtómegjelenések szervezéséért, ugyancsak őszinte köszönet László András kabinetfőnök úrnak és Fülöp Attila helyettes államtitkár úrnak, akik biztosítják az egész Szolidaritás Nagykövete program nyugodt hátterét és működését. Természetesen ugyanez a köszönet illeti az ötletgazdát, a már említett Soltész Miklós szociális és családügyi államtitkárt.

De legfőképpen szeretném megköszönni nektek, azaz mind a 16 ezer diáknak, akik aktív résztvevői voltatok a beszélgetéseimnek kérdéseitekkel, soha nem szűnő kíváncsiságotokkal, őszinte érdeklődésetekkel. Nagy örömmel tölt el, hogy voltatok olyan bátrak, hogy még a csörgőlabdázást is kipróbáltátok.

Remélem, sosem untattalak benneteket... :) Most sem szeretném ezt tenni, befejezésül csupán egy kérésem lenne: ha tetszett Nektek mindaz, amit tőlem hallottatok, amit nektek adni tudtam, meséljetek erről az alsóbb évfolyamoknak. Hátha ők is szívesen találkoznának velem.

Szeretettel:

Orsós Zsolt,
a Szolidaritás Nagykövete

( A fenti sorok eredetileg április 4-én, a Szolidaritás Nagykövete Facebook oldalán jelentek meg, az ottani nagy érdeklődés miatt tartottuk érdemesnek kisebb változtatásokkal a szöveg újraközlését.)

A bejegyzés trackback címe:

https://szolidaritasnagykovete.blog.hu/api/trackback/id/tr366056025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása